Kao voditelj prodaje planiram i organiziram prodaju robe. Također, kao član uprave odgovoran sam za ljudske resurse  i cjelokupno organiziranje i unapređenje svih poslovnih i tehničkih procesa.

U poduzeću FIS d.o.o radio sam na svakodnevnom analiziranju prodaje i zalihe roba AV-tehnike i kućanskih aparata, u petnaest maloprodajnih  centara i centralnim skladištima. Također, definirao sam način izlaganja roba u maloprodajnim centrima. Radio sam na rasporedu roba s ciljem stalne ponude najatraktivnijih artikala u svakom prodajnom centru.

EkoZrak je automatski analizator koji kontinuirano i u realnom vremenu prati i pruža informacije o kvaliteti zraka na području BiH.  Informacije koje EkoZrak pruža namijenjene su svima, a posebno djeci i starijima koji su oboljeli od bronhitisa, astme i ostalih dišnih, srčanih i krvožilnih bolesti. Projekt ima za cilj podići osviještenost građana o zagađenosti zraka, te im dati osnovu za preventivno djelovanje.EkoZrak je ostvaren uz pomoć Fondacije Mozaik i Općine Novi Travnik.

 

Od 2015. godine volonter sam Crvenog križa Općine Novi Travnik, gdje sam za kratko vrijeme postao kordinator za projekte i mlade. Za crveni križ pokrenuo sam Web stranicu. Također sam uspostavio bazu podataka dobrovoljnih davaoca krvi, a napisao sam i projekt “Podignimo Crveni križ na noge” koji je odobrila fondacija Mozaik, a namijenjen je renoviranju prostorija Crvenog križa Općine Novi Travnik.

Tijekom četverogodišnjeg radnog iskustva kao sistemski i mrežni administrator stekao sam širinu stručnih znanja kao što su: analiza sistemskih zapisa i prepoznavanje potencijalnih problema u sistemu, izrada rezervnih kopija podataka i sistema, instalacija i podešavanje novog softvera i hardvera, osiguravanje zaštite sistema, rješavanje zastoja u sistemu, poboljšavanje performansi sistema, kreiranje i održavanje računarskih mreža, testiranje i implementacija novog softvera i hardvera, korisnička obuka, dnevni nadzor – održavanje i upravljanje svim dijelovima sistema.